Testimoni Gum Arabic Al-Manna Ameer : Penyakit Gastrik

9:34 PG

Rasa Pedih Pada Bahagian Perut Akibat Gastrik Hilang Selepas Mengamalkan Gum Arabic Al-Manna Ameer


testimoni, gum arabic, gum acacia, almanna, almanna ameer, gastrik, gum arabic food, inspirasuhuda,
Testimoni Gum Arabic Al-Manna Ameer


Seorang pengguna Gum Arabic Al-Manna Ameer yang mesra dengan panggilan Mak Lang, kini berpuas hati dengan kesan yang diperolehi dari pengambilan Getah Arab Sudan ini. Prebiotik semula jadi yang tinggi kalsium ini sememangnya sesuai untuk kesihatan perut apatah lagi usus.

Rasa pedih pada bahagian perut kerana masalah gastrik yang dihadapi sebelum ini dapat diatasi dengan izin Allah melalui ikhtiar pengambilan Gum Arabic Al-Manna Ameer. Gejala gastrik selalu menyerang Mak Lang di waktu pagi sebaik saja bangun dari tidur.

Apabila mengambil serbuk Gum Arabic Al-Manna Ameer sebagai minuman, ia bukan saja membantu dalam masalah gastrik, bahkan juga bermanfaat dalam mengurangkan penyakit batuk yang dihadapi. Kesan batuk berkurangan dalam masa yang singkat selepas mengalkan Gula Mentah yang berkhasiat ini.

Bangun pagi perut sudah tidak rasa pedih (gastrik), sebelum ini perut tidak dapat bertahan jika tidak mengambil sarapan dengan lebih awal. Kesan ketara dapat dirasai selepas mengamalkan Gum Arabic Al-Manna Ameer, pedih pada perut sudah hilang dan selera ingin sentiasa makan juga hilang. - Testimoni pengguna Gum Arabic Al-Manna Ameer pertama

Tidak Risau Sarapan Pagi Lewat Jika Sudah Minum Gum Arabic Al-Manna Ameer


testimoni, gum arabic, gum acacia, almanna, almanna ameer, gastrik, gum arabic food, inspirasuhuda,
Testimoni Gum Arabic Al-Manna Ameer - Gastrik


Lewat sarapan pagi boleh mendatangkan masalah bagi pesakit gastrik. Rasa pedih pada bahagian perut tentunya boleh mengganggu tumpuan aktiviti kerja. Namun bagi Mak Lang yang telah merasai perubahan positif menggunakan Gum Arabic Al-Manna Ameer tentu tidak terlalu risau apabila terlewat mengambil sarapan pagi.

Saya seorang pesakit gastrik. Selepas saya menggunakan serbuk Gum Arabic Al-Manna Ameer, Alhamdulillah gastrik yang saya hadapi pulih semula. Selain gastrik, rasa lenguh pada bahagia pinggang juga hilang. - Testimoni pengguna Gum Arabic Al-Manna Ameer kedua

testimoni, gum arabic, gum acacia, almanna, almanna ameer, gastrik, gum arabic food, inspirasuhuda,
Testimoni Gum Arabic Al-Manna Ameer - Gastrik


Kesan yang dihadapi oleh pesakit gastrik mungkin berbeza antara satu sama lain. Ada yang merasai kesakitan dalam waktu yang singkat, ada juga yang 'menderita' selama seminggu akibat gejala gastrik yang melanda. Gum Arabic Al-Manna Ameer +Gum Arabic Food  menjadi pilihan dalam membantu mengurangkan masalah gastrik.

Saya diserang gastrik selama seminggu. Setelah minum Gum Arabic Al-Manna Ameer, Alhamdulillah gastrik sudah tiada. - Testimoni pengguna Gum Arabic Al-Manna Ameer ketiga

testimoni, gum arabic, gum acacia, almanna, almanna ameer, gastrik, gum arabic food, inspirasuhuda,
Testimoni Gum Arabic Al-Manna Ameer - Gastrik


Pengguna yang mempunyai masalah gastrik juga tidak boleh mengabaikan jadual makan harian walau pun telah berpuas hati menggunakan Gum Arabic Al-Manna Ameer. Gam Arab Akasia ini digunakan sebagai ikhtiar dalam membantu masalah kesihatan. Aspek penjagaan masa makan perlu dititik beratkan juga.

Kami juga menyediakan Peluang Jana Pendapatan Melalui Bisnes Gum Arabic.

Bagaimana Untuk Mendapatkan Gum Arabic Al-Manna?


Anda boleh menghubungi kami melalui SMS atau WhatsApp di 014-507 5708 (Nurul Huda) untuk mendapatkan maklumat dan panduan berkenaan Serbuk Al-Manna Gum Arabic (RM30/150gram). Penghantaran produk Gum Arabic Al-Manna/ Getah Arab/ Gam Arab/ Akasia/ Acacia melalui Pos Laju Malaysia dan kami juga membuat penghantaran sendiri (COD) ke destinasi anda bagi kawasan Kota Bharu dan sekitarnya.

gum arabic food, gum arabic almanna, almanna ameer, stokis almanna ameer kota bharu,

 

You Might Also Like

0 ulasan

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram