Testimoni Gum Arabic Al-Manna Ameer : Penyakit Darah Tinggi

12:11 PTG

Kepala Rasa Ringan Selepas Mengamalkan Gum Arabic Al-Manna Ameertestimoni, gum arabic, gum acacia, almanna, almanna ameer, darah tinggi, hipertensi, gum arabic food, inspirasuhuda,
Testimoni Gum Arabic Al-Manna AmeerGum Arabic Al-Manna Ameer menjadi pilihan Kak Na dalam membantu masalah penyakit darah tinggi yang dihadapi ibunya. Kak Na yang ditemui di Kampung Cherang, Kota Bharu berkata, beliau menemui blog +Gum Arabic Food  melalui carian Google selepas mendapat kesan yang baik dari pengamalan suplemen prebiotik semula jadi getah arab.

Konsisten Minum Gum Arabic Al-Manna Ameer Satu Sudu Satu Cawan Setiap Pagi


Satu cawan, satu sudu dan ditambah sedikit madu memberikan rasa sedikit manis dan menyegarkan. Gula mentah semula jadi serbuk Gum Arabic Al-Manna Ameer dimanfaatkan sebaik mungkin oleh ibu Kak Na melalui pengamalan secara konsisten sebagai minuman harian di waktu pagi.

Menariknya, Gum Arabic Al-Manna Ameer ini pada asalnya tidak dibeli oleh Kak Na untuk ibunya sebagai makanan kesihatan. Ibunya mengambil gam akasia ini dari anaknya (adik Kak Na) yang ditinggalkan untuk dicuba.

Gum Arabic Al-Manna Ameer yang dibeli oleh adik Kak Na sebagai percubaannya untuk merasai sejauh mana keberkesanan acacia gum yang mula mendapat perhatian rakyat Malaysia terhadap produk popular Negara Sudan ini.

Penyakit darah tinggi yang dihadapi ibu Kak Na kadang-kadang membuatkan kepala rasa berat dan sukar untuk memberi tumpuan kepada urusan harian. Selepas mengamalkan Gum Arabic Al-Manna Ameer yang ditinggalkan anaknya, kepala rasa lebih ringan.

Kesan penggunaan serbuk getah pokok akasia ini menjadi pilihan Testimoni Gum Arabic Al-Manna Ameer terhadap penyakit darah tinggi yang dialami ibu Kak Na. Hasilnya, ibu Kak Na terus mengamalkannya setiap pagi kerana mendapat tindak balas positif dari sumber prebiotik yang tinggi dengan mineral dan kalsium ini.

"Mak minum Al-Manna setiap pagi selepas merasai sendiri perubahan positif yang dialaminya ekoran penyakit darah tinggi yang menyebabkan kepalanya rasa berat" - Testimoni anak pengguna Gum Arabic Al-Manna Ameer.


testimoni, gum arabic, gum acacia, almanna, almanna ameer, darah tinggi, hipertensi, gum arabic food, inspirasuhuda,
Testimoni Gum Arabic Al-Manna Ameer


Bagaimana Untuk Mendapatkan Gum Arabic Al-Manna?


Anda boleh menghubungi kami melalui SMS atau WhatsApp di 014-507 5708 (Nurul Huda) untuk mendapatkan maklumat dan panduan berkenaan Serbuk Al-Manna Gum Arabic (RM30/150gram). Penghantaran produk Gum Arabic Al-Manna/ Getah Arab/ Gam Arab/ Akasia/ Acacia melalui Pos Laju Malaysia dan kami juga membuat penghantaran sendiri (COD) ke destinasi anda bagi kawasan Kota Bharu dan sekitarnya. 

gum arabic food, gum arabic almanna, almanna ameer, stokis almanna ameer kota bharu,

You Might Also Like

0 ulasan

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram