Testimoni Gum Arabic Al-Manna Ameer : Penyakit Usus

5:42 PTG

Akibat Sembelit Yang Teruk, Usus Turut Terjejas. Doktor Nasihatkan Pengambilan Prebiotik Untuk Membantu Masalah Penghadaman


testimoni, gum arabic, gum acacia, almanna, almanna ameer, sembelut, usus, gum arabic food, inspirasuhuda,
Testimoni Gum Arabic Al-Manna Ameer


Seorang pesakit yang berada di Wad 1 Selatan, Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM), Kubang Kerian telah membuat panggilan telefon berikutan masalah usus yang dihadapinya. Beliau yang juga seorang anggota polis menghubungi +Gum Arabic Food  untuk mendapatkan Gum Arabic Al-Manna Ameer dalam kadar seberapa segera sebelum diminta pulang selepas membuat pemeriksaan doktor.

Doktor Mengesyaki Kemungkinan Terkena Kanser Usus Dan Pemilihan Gum Arabic Al-Manna Ameer Sebagai Ikhtiar Dalam Membantu Masalah Usus


Mengambil pendekatan bahawa 'pelanggan adalah keutamaan', maka dengan baki stok Gum Arabic Al-Manna Ameer yang masih ada terus dibawa ke HUSM Kubang Kerian sebagai memenuhi permintaan empat paket Al-Manna Ameer.

Menurut beliau, doktor mengatakan terdapat kemungkinan beliau mengalami kanser usus. Maka atas nasihat dan saranan pihak doktor yang mencadangkan agar mengambil makanan yang sarat dengan sumber prebiotik kerana ia baik dalam membantu proses penghadaman. Beliau memilih Gum Arabic Al-Manna Ameer sebagai ikhtiar dalam membantu pemulihannya.

Sembelit yang teruk akibat penghadaman yang tidak lancar boleh menjejaskan usus. Usus yang sihat selalunya akan membantu penghadaman yang baik di samping berupaya mengelakkan atau mengurangkan gejala sembelit dari terus berulang. Gum Arabic Al-Manna Ameer merupakan pilihan sumber prebiotik terbaik sebagaimana kajian-kajian yang telah dibuat di dalam atau luar negara.

Sembelit adalah gejala yang pasti akan dilalui setiap orang bergantung kepada sejauh mana penjagaan pemakanan dan kesihatan harian. Gejala sembelit apabila tidak terkawal boleh menyumbang kepada penyakit usus. Ini kerana usus tidak mampu lagi mengawal bebanan hasil dari gaya hidup tidak sihat mengalami penyakit-penyakit tertentu dan pengabaian terhadap pemakanan dan kesihatan. Makanan yang mengandungi khasiat mineral dan prebiotik seperti Gum Arabic Al-Manna Ameer menjadi pilihan ramai.

Justeru Gum Arabic Al-Manna Ameer yang dikenali sebagai getah pokok akasia, gam arab, gula mentah dan getah arab menjadi perhatian bukan sekadar dalam masalah berkaitan penghadaman dan sembelit, bahkan manfaatnya meliputi hampir segala keperluan kesihatan termasuk menyokong sistem pertahanan tubuh badan.

"Saya mungkin terkena kanser usus. Boleh hantar Gum Arabic ke Wad 1 Selatan?" - Testimoni pengguna Gum Arabic Al-Manna Ameer
  

testimoni, gum arabic, gum acacia, almanna, almanna ameer, sembelit, usus, gum arabic food, inspirasuhuda,
Testimoni Gum Arabic Al-Manna Ameer - Sembelit dan Usus
 

Bagaimana Untuk Mendapatkan Gum Arabic Al-Manna?


Anda boleh menghubungi kami melalui SMS atau WhatsApp di 014-507 5708 (Nurul Huda) untuk mendapatkan maklumat dan panduan berkenaan Serbuk Al-Manna Gum Arabic (RM30/150gram). Penghantaran produk Gum Arabic Al-Manna/ Getah Arab/ Gam Arab/ Akasia/ Acacia melalui Pos Laju Malaysia dan kami juga membuat penghantaran sendiri (COD) ke destinasi anda bagi kawasan Kota Bharu dan sekitarnya. 

gum arabic food, gum arabic almanna, almanna ameer, stokis almanna ameer kota bharu,

You Might Also Like

0 ulasan

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram