Gum Arabic Al-Manna Ameer Di Selising Dan Pasir Puteh Kelantan

2:18 PTG

Gum Arabic Al-Manna Ameer Boleh Didapati Di Selising Dan Pasir Puteh Kelantan


stokis gum arabic, almanna, gum arabic, gum arabic food, gum arabic selising, gum arabic pasir puteh, gum arabic kelantan, acacia senegal, prebiotik, sudan, getah arab,
Stokis Gum Arabic Al-Manna Ameer Selising, Pasir Puteh Kelantan


Menceburkan diri dalam perniagaan berasaskan sumber prebiotik semula jadi sebagai Stokis Gum Arabic Al-Manna Ameer kawasan Selising dan Pasir Puteh, Kelantan. Nurul Hasni Mohd Noor tentunya mempunyai 'resepi' tersendiri dalam memandu khalayak untuk mengikuti perkongsiannya berkaitan manfaat getah arab acacia senegal yang berasal dari Negara Sudan ini.

Gum Arabic Al-Manna Ameer berjaya memikat masyarakat pengguna dengan menawarkan serbuk getah arab pada harga mampu milik di kalangan rakyat Malaysia. Gula mentah yang telah diproses menjadi halus dan mudah larut dengan hanya tujuh saat ini sarat dengan galian mineral dan kalsium yang tinggi sesuai diamalkan untuk tujuan kesihatan.


Facebook Stokis Gum Arabic Al-Manna Ameer Di Selising Dan Pasir Puteh Kelantan


Nurul Hasni Mohd Noor turut menempatkan perkongsian kebaikan Gum Arabic Al-Manna Ameer di laman sosial perniagaan beliau iaitu Facebook Page Gum Arabic AlManna. Stokis Gum Arabic Al-Manna Ameer ini juga boleh dihubungi menerusi talian dan WhatsApp di 019-752 0406.

Gam arab yang berasal dari Negara Sudan dikenal pasti mempunyai khasiat prebiotik yang paling tinggi. Sumber prebiotik juga terdapat dalam makanan seperti buah-buahan tertentu, namun jumlahnya tidak setanding Gum Arabic Al-Manna Ameer. Getah arab turut diakui mempunyai khasiat kesihatan yang penting oleh pakar nutrisi dan pakar kesihatan dari Eropah dan Timur Tengah.

Masyarakat yang ingin mencuba manfaat dari Gum Arabic Al-Manna Ameer kebiasaannya akan didedahkan oleh stokis atau ejen mengenai maklumat asas berkaitan gula mentah pokok akasia dari spesis acacia senegal ini antara seperti berikut:


  1. Kajian klinikal
  2. Panduan penggunaan
  3. Cara pengambilan
  4. Tiada kesan sampingan
  5. Bukan pengganti ubat
  6. Testimoni
  7. Maklumat untuk dihubungi

Penghantaran Gum Arabic Al-Manna Ameer Ke Selising Dan Pasir Puteh Kelantan

Nurul Hasni Mohd Noor juga menyediakan khidmat penghantaran produk Gum Arabic Al-Manna melalui Pos Laju Malaysia dan juga membuat penghantaran sendiri (COD) ke destinasi anda bagi kawasan Selising dan Pasir Puteh Kelantan.

You Might Also Like

0 ulasan

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Instagram